A Nemzetiben lép először színpadra Stohl

Családjával, barátaival és a szomszédokkal ünnepelte szabadulását Stohl András. Voltak azonban olyan kollégák, akikkel csak másnap találkozott a Nemzeti Színházban, ahová ellátogatott. Stohl április 4-én lép először színpadra.

Sajtóinformációk szerint egy belvárosi szórakozóhelyen ünnepelték Stohl András kiszabadulását. A rendezvényen többek között Alföldi Róbert, Bodrogi Gyula, Kulka János, Hollósi Frigyes, Ördög Nóra, Geszti Péter és Szabó Győző is megjelent, többen ajándékkal lepték meg a frissen szabadult Stohlt. A színészek mellett televíziós kollégái és főnöke, Kolosy Péter, azt RTL Klub programigazgatója is meghívást kapott. Barabás Éva műsorvezető így nyilatkozott az ünnepségről: "(Stohl András) elmondta, hogy az egyik dolog, amire a börtönben jött rá: milyen jó, ha az embernek annyi barátja van, mint neki”. Szabó Győző pedig elárulta: “Látszott rajta, hogy nagyon boldog szabadságtól”.

urimuri

Az egyelőre feltételes szabadlábon lévő színész már a Nemzeti Színházba is elment, hogy megölelhesse azokat a kollégáit is, akik köszöntőbulijára a munkájuk miatt nem tudtak elmenni. Hollósi Frigyes így tegnap délelőtt találkozhatott Stohllal a színházban. “Örömmel öleltem meg, már mindenki várta, a büféstől az öltöztetőig. Még látszott rajta, hogy nem állt át rendesen a szabad életre, kicsit elveszett volt, de nagyon hiányzott neki a színház” - mondta a színész.

Stohl Andrást legközelebb április 4-én láthatja a közönség az Úri muri című darabban a Nemzeti Színházban.

Forrás: Színház.hu, Bors, Blikk

 

 

süti beállítások módosítása