Indul a Sasfészek kabaré

Csak közönségében bízhat Sas József , aki nagy fába vágta a fejszéjét: áprilistól beindul a Sasfészek kabaré. A színészek beszélték rá, hogy miután legtöbbjük állás nélkül maradt, csináljanak színházat.

"Szerencsénk volt. Mellénk állt a Fészek klub igazgatója, Galambos Tibor, felajánlotta, hogy a klubban csináljuk meg a Sasfészket - legyen ez az otthonunk, ott próbálhatunk és játszhatunk. Összefogtunk. Olyan kabarét akarunk bemutatni, ami egy morzsányi Kellér Dezső, Alfonzó, Vidámszínpad és Salamon Béla. Egy parányi szellemiséget visszahozunk a régi Mikroszkópból, Hoéza színpadi jelenlétéből. Mindezt abban a kabaré formában, ahogy a közönség tőlünk 25 év alatt megszokta. Úgy látszik, ezek az előadások sikeresek voltak, hiszen most két tévécsatorna is ismétli 15-20 éves számainkat, amelyek ma is érvényesek, és mint a szilveszteri adás tetszési indexe mutatja, kiugróan sikeresek is.Tartalmas előadásra készülünk, amelynek címe: Felettünk a béka " - fogalmazott Sas József.

bekaA Sasfészeknek egy anyagi támogatója már biztosan van: Klapka György, aki húsz jegyet vásárolt 58 ezer forintért. "Ezzel szeretném szponzorálni a műsort. Nagyon szeretem a kabarét, Józsit pedig a barátomnak tartom. Bírom a stílusát, nem csak ügyes ripacs, hanem igazgatóként is helytállt, és jó üzletembernek is tartom. A jegyeket egyébként a személyzetnek adtam, és nagyon örültek neki, de lehet, hogy a műsorig még többet kell majd rendelnem, mert nem jutott mindenkinek" - nyilatkozta Klapka.
A bemutató április 14-én lesz, ezután április 21-én, május 5-én és 19-én lépnek fel. Ősszel pedig újraindul a Sasfészek, a TV2, úgy látszik, igényt tart műsorukra. 

Forrás: Blikk, Fészek Színház

süti beállítások módosítása