Nemzeti ünnep a Magyar Színházban is

A Magyar Színház a négynapos ünnep alatt is különböző helyszíneken és időpontokban várja kedves Nézőit.

Kevésbé ünnepélyes program, de mindenképp a szünetre hangol szerda este a Harmadik Figyelmeztetés koncertje. A Magyar Színház színészzenekara március 14-én a Hunniában lép színpadra, ahol az eddigi repertoáron túl új dalok is felcsendülnek majd.
Március 15-én Kubik Anna, Kossuth-díjas művésznő a budai Várban az "Irodalmi kávéház" elnevezésű program fellépő művésze lesz, mely 12.30-kor veszi kezdetét.

kubik_annaforrás: images.google.com

Múzeumkertben 15-én 9 órakor kezdődik az ünnepség, ahol a Pesti Magyar Színiakadémia III. éves növendéke, Habóczki Máté szavalatát is hallhatják.

A színház 15-én ugyan zárva tart, de 16-án, pénteken két előadással is várja Önöket: 16 órakor Rumini előadás lesz a Nagyszínpadon, 19.30-kor pedigHáromszögekSinkovits Imre Színpadon.

Március 17-én, szombaton 11 órakor ismét a Ruminivel várják a gyerekeket, este pedig Tóth Éva és Tahi József kétszemélyes előadását, a Szabadságot Mókusnak! című darabot mutatják be.
Ezeket követően a hét zárásaként, 18-án 16 órakor a háziszínpadon a színház akadémistáinak műsorát, a Tiramisut, 19 órakor pedig Vári Bertalan Társulatának táncelőadását, a Variációkat tekinthetik meg a Nagyszínpadon.

süti beállítások módosítása