Utazás Karinthy körül No.5

A 2012. április 15-én a Városmajori Garden Étterem Színházban megrendezésre kerülő ötödik Utazás Karinthy körül irodalmi teadélután témája Karinthy Frigyes és Budapest.

"Nem tudok én igazi ajándékot osztogatni Mint a tehetősek aranytollat és cigarettatárcát Én mindenféle szép szavakat gyüjtögettem Adogattam olcsón, még nekem is maradt, Gondoltam ezekből csinálok most valamit Komponálok egy szép karácsonyi korált Amit aztán majd együtt fogunk énekelni..." (Karinthy Frigyes

A sorozatról

A Szabad Tér Színház és a Kossuth Kiadó havi rendszerességgel jelentkező beszélgetéssorozatának középpontjában az író személye és egyéni műfajai állnak: az író, publicista, novellista, esszéíró, költő, drámaíró, színpadi szerző, viccgyártó, humorista, az anekdotázó és a halandzsa nyelv megteremtője.

A kiadó frissen megjelenő Karinthy Frigyes-sorozatának köteteiből Fráter Zoltán irodalomtörténész állította össze a programot, amelynek eseményei egy-egy témát járnak körbe. A beszélgetőtársak ismert közéleti személyiségek, a témában jártas szakemberek és művészek. Minden alkalommal neves színészek adnak elő részleteket a művekből és népszerű fiatal jazz-zenészek muzsikálnak.

sandor_gyorgySándor György (forrás: Szabad Tér Színház)

A következő alkalomról

Az április 15-én, 17 órakor kezdődő ötödik teadélután témája Karinthy Frigyes és Budapest – a város, lakás, közlekedés, vásárlás, a pesti ember. A szerkesztő-házigazda vendége Sándor György humoralista, közreműködik Németh Kristóf, zenél Sárik Péter zongorán.

süti beállítások módosítása