Dancs Annamari Erdélyben már az Év Hangja!

Az erdélyi előadók közül Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház sztárja, lett az év női hangja a Transilvanian Music Awardson.

Az MCP Programiroda és a Sepsi Rádió által idén első alkalommal megszervezett Transilvanian Music Awards 2012 díjkiosztó gáláját március 30-án tartják, Sepsiszentgyörgyön. A rendezvényen 23 kategóriában osztanak ki szakmai elismeréseket. A jelöltek listája szakértői vélemény alapján állt össze, és a közönség döntött a nyertesekről.

Az erdélyi előadók kategóriájában, szoros versenyben Dancs Annamari szerezte meg az első helyet.

dancsafot

Annamari, aki a Budapesti Operettszínházban már három darabban is főszerepet játszik, nagyon büszke az elért sikerre. „ Sepsiszentgyörgyi vagyok, de az elmúlt hónapokban Budapestre tettem át a székhelyem. Az Operettszínházban egyre több, gyönyörű lehetőséget kapok arra, hogy musical és operett szerepekben bizonyíthassak, de a pop nagyon fontos helyet tölt be az életemben. Ez utóbbi pedig főként Erdélyhez köt, ahol már ismernek és elismernek, mint ez utóbbi díj is igazolja. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, igyekszem minél többet hazajárni. Ígérem, hogy Magyarországon sem hanyagolom ezt a zenei stílust és nagyon szeretném a magyar közönséget is meghódítani" - mondta Annamari.

süti beállítások módosítása