Alföldi beperelte Novák Elődöt

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója becsületsértésre hivatkozva 1 millió forintra beperelte Novák Elődöt. A Jobbik alelnöke vasárnap a teátrum megnyitásának 10. évfordulóján ismét felszólította Alföldit, hogy hagyja el a színházat. Alföldi Róbert először nyilatkozott az Echo Tv Híradójának majd később, letiltotta a vele készült párbeszéd sugárzását.

Az Echo TV cikke alapján:

Megnyitásának 10. évfordulóját ünnepelte vasárnap a Nemzeti Színház. Az ünnepségen felavatták a Rákóczi-híd pesti hídfőjénél rendezett falfestmény-kiállítást. A mű elkészítését dokumentálták is. A fotókból pedig kiállítás nyílt a színházban.

alfoldi

A Jobbik a színház 10 éves évfordulóján bejelentette: Alföldi Róbertnek távoznia kell. „Ő tulajdonképpen élvezi azt, hogy folyamatosan provokálja a magyar társadalmat és a kulturális életet megfertőzi. Tulajdonképpen a legszimbolikusabb vezetőjeként, a színházi szakmának folyamatos provokációt hajt végre színpadon” – nyilatkozta az Echo Tv-nek Novák Előd, a Jobbik alelnöke.

A politikus az elmúlt 4 évben több alkalommal is élesen bírálta Alföldit. Az igazgató ezért nemrég úgy döntött: 1 millió forintra beperli a képviselőt becsületsértés miatt.

Az Echo TV erről is kérdezte volna Alföldi Róbertet, de nem kívánt válaszolni.

Forrás. Echo TV, Színház. hu

süti beállítások módosítása