Miss Saigon Baján: már az interneten is válthatók jegyek

Ilyen még nem volt Baján: egy valódi szuperprodukciónak ad otthont a Duna-parti város! A Szentháromság téri szabadtéri színpadon a Budapesti Operettszínház három alkalommal (2012. augusztus 24-25-26.) mutatja be a népszerű Miss Saigon című rockopera-musicalt.

A rendkívül látványos darab – bár társadalmi feszültségekkel teli, a II. világháború utáni legvéresebb fegyveres konfliktus idején játszódik, mégis főképp a szerelem mindent legyőző erejéről mesél – írja ajánlójában a mű rendezője Kerényi Miklós Gábor, KERO®.

Cameron Mackintosh producer musicalje egy hatalmas, több mint 1300 négyzetméteres színpadon, háromszáz fős szereplőgárda részvételével, gigantikus díszletek között elevenedik meg. A nem mindennapi látványt fokozza egy valódi, fel- és leszálló helikopter, a tucatnyi jármű és a valószerű pirotechnika. A zenét Claude-Michel Schönberg szerezte, a szöveget Alain Boublil és Richard Maltby Jr. írta.

Idén a Miss Saigon szabadtéren csak Baján tekinthető meg! A főbb szerepekben az Operettszínház sztárjai láthatók: Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Dolhai Attila, Feke Pál, Vágó Zsuzsi, Vágó Bernadett, Csengeri Ottília és sokan mások.

miss_saigon

A bajai Miss Saigon-bemutató a Csodálatos Baja 2012 fesztiválsorozat része. A város új kulturális kínálata június 29-én egy Baját bemutató kiállítással indul. A programok közé tartozik egyebek mellett egy vízi parádé és operettgála, a Bajai Halfőző Fesztivál, a Luciano Pavarotti Emlék Mesterkurzus, a vadászati és természetbarát programokkal kiegészülő Bajai Újbor Fesztivál. Októberben a városi színházteremben Mozart klasszikusát, A varázsfuvola című mesés daljátékot tekintheti meg a közönség.

A Miss Saigon bajai előadásaira jegyek kaphatók a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., telefon: 79/321-341) és a Bajai Tourinform Irodában (Baja, Szentháromság tér 11., telefon: 79/420-792). Jegyek már az interneten is válthatók a www.misssaigon.hu honlapon.

süti beállítások módosítása