Júliusig látható az Operettszínház összes premierje!

A 2011/2012-es évad összes premierje, s a többi operett és musical sikerprodukció is megtekinthető a szezon utolsó hónapjaiban. Évadunkat július 7-én zárjuk a Rómeó és Júliával. A május-június-júliusi előadásokra már kaphatók jegyek.

Az ősszel bemutatott nagy siker, a tíz leghosszabb ideje játszott zenés mű között található Miss Saigon; Lehár Ferenc operai igényű Cigányszerelem című látványos operettje, mely grandiózus tablókban, szenvedélyes és fájdalmasan szép szólókban és duettekben bontakozik ki, olyan felejthetetlen számokkal, mint a Messze a nagy erdő, vagy a Vad cigánylegény vagyok; Brecht kalandos-fordulatos története, A kaukázusi krétakör, mely ugyanakkor nem nélkülözi a szellemességet, a helyzetkomikumot, s politikai szatíra is egyben; a Borban a vigasz...! című slágerekkel teli, ingyenes borkóstolóval megtűzdelt gálaműsor, valamint a tavaszi hónapok kiemelkedő produkciója, a Veled, Uram! című Szörényi-Bródy rockopera, melyet a teátrum 2012. március 30-31-én mutat be, vagyis a 2011/2012-es évad összes premierje megtekinthető a szezon utolsó hónapjaiban, májusban, júniusban és júliusban.

ver_2520

a Cigányszerelem

Tehát még az utolsó hetekben is színpadra lépnek a sztárok, s a színház többi sikerprodukciója, A Csárdáskirálynő, a fiatal tehetségekkel felfrissült Rómeó és Júlia, a Rebecca, a Mágnás Miska, a Szép nyári nap, a Lili bárónő, a Koldusopera, a világ első és egyetlen worldmusicalje, a Szentivánéji álom, a nyáron ismét németországi turnéra induló A Szépség és a Szörnyeteg, az Abigél, a Musicalmesék, az Erdei kalamajka, a Jövőre, Veled, Itt! és a Tavaszébredés is megtekinthető több alkalommal. Az évad utolsó előadására 2012. július 7-én kerül sor, mely - immár hagyományosan - a Rómeó és Júlia lesz.

ver_7129

Természetesen nyáron sem kell a nézőknek nélkülözniük a színház művészeit, több gálaműsorral lépünk fel országszerte, s ismét szabadtéren tekinthető meg, több száz szereplővel, az erre az alkalomra épülő gigantikus bajai szabadtéri színpadon, helikopter-invázióval a Miss Saigon - augusztus 24-25-26-án.

2012. májusi, júniusi és júliusi előadásokra már lehet jegyet vásárolni.

 

Forrás: Budapesti Operettszínház

süti beállítások módosítása