Stohl belevetette magát a munkába

Szabadulása után nem sokkal gőzerővel veti magát Stohl András a munkába, aki főként színházi fellépésekből és szinkronizálásból él.

Szabadulása után Stohl András már gőzerővel dolgozik.  Az októberben börtönbe vonult színész, jó magaviseletéért 5 hónap után szabadult, és mielőbb pénzt szeretne keresni. Újrakezdte színházi munkáit, a Nemzetiben már próbál a John Osborne: Hazafit nekünk! című előadásban, és a büntetése alatt felfüggesztett Úri muriban is színpadra lép áprilisban.

jozsaru

A Jó zsaru, rossz zsaruban Szabó Győzővel

A Centrál Színház is visszavárja, ahol áprilisban a Puskás Tamás rendezésében készülő Jó zsaru, rossz zsaru előadásban lesz látható. Alföldi Róbert korábban kijelentette, hogy nem hagyja cserben a színészt, így a Szegedi Szabadtéri Játékokon augusztusban szintén számíthat a Mágnás Miska címszerepére. Stohl túl van első szinkronmunkáján is, az április elején megjelenő Torrente 4 egyik figurájának kölcsönözte hangját a stúdióban.

A Blikknek arról számolt be, hogy a börtönben attól tartott, nem tér vissza a memóriája. "Az emberi agy döbbenetes, csak annyit használ, amennyire szüksége van, és ott benn nagyon kevés dologra van szükség. Féltem, hogy nem megy majd többé, olyan tompult maradok, mint benn. Amikor lefeküdtünk, sötét volt, megpróbáltam felmondani magamban a szerepet, de nem nagyon tudtam. Eléggé megrémültem, féltem, hogy nem jön vissza a memóriám. Az az őrület, hogy felmegy az ember arra a színpadra, azzal a személlyel, és visszatér minden. Jó, a kocsiban idefelé elolvastam egyszer a szövegkönyvet, de ennyi. Döbbenet, hogy az ember kilép abból a környezetből, és az agya felveszi a korábbi fordulatszámot, ugyanúgy tud dolgozni, mint előtte" - nyilatkozta a színész, aki arról is beszélt, hogy a Jó zsaru, rossz zsaru zsarukaraktere korábban is a valós életéhez hasonlított, de a rácsok mögött töltött öt hónap alatt a színpadon elhangzó mondatok is más jelentőséget kaptak. 

forrás: Színház.hu, Blikk, storyonline.hu

süti beállítások módosítása