Dolhai Attila Forró vér turnéra indult

Dolhai Attila a Cigányszerelem próbái kapcsán ismerkedett meg a Gypsyland nevű jazz zenekarral, akikkel azonnal megtalálták a közös hangot. A következő napokban Szegeden és Pápán is találkozhatunk velük.

A Forró Vér turné

"Szerencsés találkozásnak tartom, hogy megismertem a fiúkat. A közös próbák és fellépések mindig boldogsággal töltenek el. Már első alkalommal éreztem a tüzet és az energiát, ami bennük van, továbbá sugárzik róluk a zenélés végtelen szeretete. Azóta még jobban összecsiszolódtunk, és örülök, hogy nyitottak voltak, mert ez nagyon sokat számított. Úgy tudtunk együtt dolgozni, hogy mindenkinek az ötletét sikerült megvalósítani. Minden dalnak megvolt a gazdája. Öröm nézni, ahogy zenélnek, remélem, hosszú távon fogunk együtt dolgozni" - mesélt az együttműködésről Dolhai Attila.

dolhai_derveronika_gypsy

Dolhai Attila és a Gypsyland (Fotó: Éder Veronika)

 

A Gypsyland is örömmel játszik együtt Dolhai Attilával, Radics József, a zenekar nagybőgőse és szövegírója elmondta: "Szerencsés a helyzetünk, mert hasonlóak az elképzeléseink, a zenei ízlésünk és a dalok kiválasztása és feldolgozása is mindig teljes összhangban zajlott. De nem csak szakmailag, emberileg is remekül megértjük egymást!"

dolhai_plakt_cut

De mindez férfi mellé kell egy nö, pláne öt férfi mellé. Így a Forró vér koncerteken sztárvendégként fellép az Operettszínházból és a televízióból is jól ismert Peller Anna. „Attilával már a Színmüvészeti Egyetem óta barátok vagyunk, hasonló a zenei ízlésünk és remek összhang van köztünk a színpadon is. A Gypsylanddel való találkozás életem egyik nagy ajándéka. Egy koncert velük igazi örömzenélés.„ - mesélte Anna.

Dolhai Attila a pár hónapja egy CD-t is megjelentett a Gypsyland formációval közösen, melyen négy dal szerepel: a Lehár-operettből ismert Vad cigánylegény vagyok feldolgozása, két saját szerzemény, a Rád talál a boldogság és a Sorsaink, valamint a Szentivánéji álomból Lysander szólója, a Puccos taliga.

A lemezt a készlet erejéig ITT megrendelhetik.

 

Következő koncert időpontok:

március 29.: Kaposvár - Szivárvány Kultúrpalota

április 2.: Szeged - IH Rendezvényközpont

április 21.: Pápa

május 5.: Veszprém - SÉD Filmszínház

május 6.: Evangélikus Templom

május 7.: Szombathely - AGORA – Művelődési és Sportház

süti beállítások módosítása