Hangok a gyermekekért - jótékonysági musical és operett gála

Április 10-én Hangok a gyermekekért címmel jótékonysági musical és operett gálát rendeznek a MOM Kulturális Központban. Fellép többek között Oszvald Marika, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter és Peller Károly.

Nem mindenki indul egyenlő eséllyel az életben. Sokan vannak, akik már születésükkor hátrányban vannak, de vannak, akiknél egész kisgyermek korban alakulnak ki súlyos betegségek. Akiket nem érint közvetlenül ilyen eset, fel sem tudják fogni, mit él át egy beteg kisgyermek és a családja. A mai fejlett orvostudomány sokat tud segíteni, de ez nem mindig elegendő. Az érintett családok számos alternatív ill. egyéb gyógymódot is kénytelenek igénybe venni. Ez a sokszor éveken át tartó küzdelem lelkileg, fizikailag és anyagilag is nagyon megviseli az érintetteket. Ahhoz hogy folytatni tudják küzdelmüket, külső támogatásra is szükségük van.

541300_10150649244761592_166922051591_9375112_1848372070_n

Jelen esetben a szervezők két kisfiú gyógyítására hívják fel a figyelmet;

Kedvelt musical- és operett énekeseit kérték fel egy gálaműsor létrehozására, melynek jegybevételét a két kisfiú terápiájára ajánlják fel. A művészek szívesen álltak az ügy mellé.

A koncertet 2012.04.10-én este 19 órai kezdettel rendezik meg a MOM Kulturális Központban. Fellépők: Oszvald Marika, Janza Kata, Egyházi Géza, Gregorovics Tamás, Peller Károly, Serbán Attila és Szabó P. Szilveszter.

Jöjjön el, aki szeretne egy kellemes estét eltölteni és a koncertjegy megvásárlásával hozzájárulni Balázs és Beni további gyógyulásához!

Jegyek a helyszínen is kaphatók.

 

Fotó: momkult.hu

süti beállítások módosítása