Ma indul az Operetthajó

Az Operetthajó előadássorozat közel másfél évtizedes működéssel és több mint 1400 sikeres előadással a háta mögött idén ismét útjára indul a Dunán.

Az Operetthajó a megszokott módon idén is az Operaház énekes, hangszeres és táncművészeiből alakult, 35 főből álló Operetthajó Társulat nemzetközi műsorával gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról. A műsorokban minden közönségigénynek egy programon belül eleget téve hangzanak el népszerű opera (Verdi, Puccini, Bizet, Erkel stb.) -és operettrészletek (Kálmán, Lehár, Strauss stb), olasz (O sole mio stb.) és spanyol dalok, musicalek (Kabaré, My fair lady stb.) és bravúros hangszeres szólók (Monti: Csárdás), valamint látványos jelmezekben előadott magyar folklór, klasszikus, sztepp, flamenco és hastáncok. A műsort gyertyafényes, svédasztalos vacsora mellett élvezhetik a kedves vendégek, mialatt Budapest esti, kivilágított panorámájában gyönyörködhetnek a sétahajóút alatt. Az est két szünetében angol, német, magyar nyelven művészettörténeti városnéző idegenvezetéssel mutatják be Budapest épületeinek zenei és művészettörténeti érdekességeit.

operetthajoforrás: operetthajo.hu

Az idei év legnagyobb újdonságának egyike, hogy a József Attila Színház és az Operetthajó kulturális együttműködés keretében kidolgozott egy kedvezményes jegyformát, az Operetthajó Pluszt, melynek árában az Operetthajó műsorral, vacsorával, művészettörténeti városnéző idegenvezetéssel egybekötött VIP hajósprogramjához a vásárló által tetszőlegesen kiválasztott József Attila Színházban előadott színházi előadás jegyét is megvásárolhatja. További újdonság, hogy már 4.200 Ft-ért megtekinthetőek az Operetthajó-Zenehajó előadások, valamint 9.700 Ft-ért svédasztalos vacsorával is igénybevehetőek a 2 órás sétahajózással egybekötött programok. 
2012. április 6-tól október végéig minden szerdán, pénteken és vasárnap 20 órától 22 óráig tartanak az Operetthajó-Zenehajó rendezvények.

süti beállítások módosítása