Budapest után újra Marosvásárhelyen a Börtönnapló

A Tompa Miklós Társulat Börtönnapló című előadása április 15-én újra Marosvásárhelyen látható.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának Börtönnapló című előadása, amelyet Fedák Sári: Te csak most aludjál Liliom című emlékirata alapján szerkesztett és állított színpadra Farkas Ibolya, márciusban nagy sikerrel szerepelt Budapesten a VI. Nemzetközi Monodráma Fesztiválon. Az idei rendezvénysorozatra a szervezők – a Magyarországon létrejött előadások mellett – lengyel, német, japán, romániai és izraeli előadókat hívtak meg. A Börtönnapló zeneszerzője Csíky Csaba, díszlet- és jelmeztervezője Szabó Annamária. Zenészek: Makkai István és Kováts István. Farkas Ibolya egyszemélyben rendezője és előadója is a műsornak.

BORTONNAPLO_FI5forrás: Tompa Miklós Társulat

A nemzetközi mezőnyben is megmérettetett előadást a marosvásárhelyi nézők is újra láthatják 2012. április 15-én, vasárnap délután 5 órától a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében.

Jegyek a Kultúrpalota jegyirodájában hétköznap 12.00-17.30 óra között (tel: 0265 261420 és 0372 758230) és előadások előtt a színházi jegypénztárban (tel: 0365 806865) válthatók, valamint a www.jegymester.ro oldalon. Részletek a: www.facebook.com/tompamiklos oldalon.

süti beállítások módosítása