Pótmeghallgatást hirdet a Spirit Színház

A Spirit Színház április 23-án 12:00 és 19:00 között meghallgatást tart elsősorban 30 és 50 év közötti énekesnők és énekes-színésznők számára Jake Perrine Vamp című musicaljének címszerepére. A szerep: Alexandra.

A darab próbaidőszaka két szakaszban történik: 2012. április legvégén kezdődik, június végéig tart, majd augusztus utolsó hetétől a szeptemberi bemutatóig.
Az előadás budapesti premiere 2012. szeptemberében lesz a Városmajori Szabadtéri Színpadon, az előadás utána havi rendszerességgel a József Attila Színházban lesz látható.
spiritJelentkezni a titkarsag@spiritszinhaz.com e-mail címen lehet április 20-ig. A levél tárgya: VAMP CASTING
Megkérjük a jelentkezőket, hogy a meghallgatásra a darabból a Sunrise - Napkelte című dallal mindenképp készüljenek (tetszőlegesen válaszható, hogy angolul vagy magyarul), továbbá egy olyan magyar nyelvű dallal, melynek hangulata és stílusa valamelyest illeszkedik a karakter zeneiségéhez (pl.: Éjfél, Gondolj rám, Az már nem én lennék), ill. amelyben hangjuk mélységét és magasságát is be tudják mutatni.
Az eredeti felvétel, továbbá az alapzene - melyet a meghallgatáson is használunk - illetve a dal angol és magyar nyelvű szövege awww.wix.com/hungarystaging/vampmusical weboldalon a Média menüpont alatt megtalálható. A meghallgatásra ebből lehet készülni, más jellegű anyagot sajnos nem áll módunkban kiadni.
A darab teljes zenei anyaga meghallgatható a www.vamprockopera.com weboldalon. Kérjük a jelentkezőket, hogy a darab tartalmának és jellegének ismeretében jöjjenek a meghallgatásra.

süti beállítások módosítása