Bereczki Zoltán: biztos, hogy a pályán fogok maradni

Nemrég kiderült, hogy Bereczki Zoltán és felesége Szinetár Dóra "lazábbra fűzik a kapcsolatot" az Operettszínházzal. A színész, aki azóta elvállalta a Megasztár vetélkedő műsor zsűri szerepét a Joy Magazinnak nyilatkozott arról, mit lát a jövőben.

bereczkizoltan

A kérdésre, most már a zene-e az útja Bereczki Zoltán úgy felelt: “Az biztos, hogy ezen a pályán fogok maradni, de hogy milyen formában, még nem tudom”.

A lapnak elárulta, hogy most a színházzal egy kicsit lazábbra fűzte a kapcsolatot, és új terveket szövöget, illetve a Megasztár tölti ki az idejét. “Azért arra büszke vagyok, hogy musical műfajban a mi generációnk új színt hozott a hazai színjátszásba. Míg addig főleg a rockosabb vagy operásabb hangzás volt jellemző, mi kezdtük el a Rómeó és Júliával ezt a könnyedebb, popos stílust. Én Michael Jacksonon, Tina Turneren és Demjén Ferencen nőttem fel, őket akartam követni” – tette hozzá a színész, aki jelenleg várakozó állásponton van.

“Dórit (Szinetár Dóra) már megkeresték színházak prózai szerepekkel, filmfelkérést is kapott. Ám az én életemre jellemző, hogy ha én nem találom ki, mit akarok, akkor nem is lesz semmi, ha kitalálom, mi legyen, akkor azt el is érem. Egy más hangulatban lehet, hogy pont ellenkezőleg érezném a kapcsolatot a sorssal, elvégre a Rómeó és Júlia esetében is jókor voltunk jó helyen. Ráadásul a Megasztár is akkor jött az életembe, amikor elkezdtem gondolkodni azon, hogy jó lenne tanítani” – fogalmazott Bereczki Zoltán, aki szerint ez a verseny fontos lehetőség mindenki életében, de az életben sokkal több a "nem", mint az "igen". "Rengeteg tehetséges fiatal van, de az méri meg, az szelektálja őket, hogy ki képes hoszszú távon küzdeni" - nyilatkozta a színész.

Forrás: Joy Magazin, Színház.hu

süti beállítások módosítása