Dolhai Attila koncerttel készül anyák napjára

Dolhai Attila a Forró vér című koncerttel készül anyák napjára: május 7-én az Agora-Művelődési és Sportház lesz a turné állomása. VN-hűségkártyásoknak kedvezmény!

A boon.hu cikkéből:

Dolhai Attila természetesen nem egyedül lép fel a koncerten, amelynek már a címe is utal a közreműködőkre: a Gipsyland nevű jazz-zenekarra. Az ajánló szerint az előadók a Cigányszerelem című előadás próbafolyamata idején találtak egymásra, és a Gipsyland - benne Radics József, Orbán György, Duka László, Lakatos György - azonnal azonos hullámhosszra került Dolhai Attilával. Első közös fellépésüket a budapesti Broadway Fesztiválra időzítették, és a kirobbanó siker további együttműködésre ösztönözte őket. Sőt, a Cigányszerelem-premierből CD is született, amelyen nemcsak a Lehár-operett egyik ismert melódiája kapott helyet, hanem más szerzemények is. Úgyhogy minden bizonnyal "egy hosszú barátság" kezdődött el a Gipsyland és Dolhai Attila között, amelynek garanciája a közös szemlélet, valamint az egymás iránt érzett kölcsönös tisztelet.

forro_verforrás: boon.hu

A Forró vér-koncertekről azonban nem hiányozhat a női érzékenység sem: Peller Anna és Dolhai Attila a színház- és filmművészeti egyetemen töltött évek óta ismerik egymást; a Gispylanndel való találkozást pedig a művésznő "élete ajándékának" tartja. Mint mondja: "Egy koncert velük igazi örömzenélés."

süti beállítások módosítása