Szinkron-showt vitt az egyetemre a győri igazgató

Forgács Péter, a Győri Nemzeti Színház igazgatója egy szinkron-show-val szeretett volna meghökkenést kelteni a győri egyetemisták körében. Őt magát ugyanis megdöbbenti, hogy milyen kevés egyetemista látogatja a győri színházat, és még ennél is alacsonyabb a bérletes egyetemi hallgatók száma.

A Széchenyi István Egyetem rektorával, dr. SzekeresTamással folytatott egyeztetések után a két vezető úgy döntött, ez a szomorú helyzet tarthatatlan, azonnali változtatásért kiált. Első lépésként az egyetem többnapos rendezvényébe, a SZE Napok programjába illesztettek be egy új elemet, a szinkron-show-t. A Győri Nemzeti Színház négy művésze arra vállalkozott, hogy szellemes, de nem éppen udvarias módon "beszól" a fiataloknak.

szinkron_csop

Újra szinkronizálták a Helyszínelők című amerikai sorozat egy rövid részletét, melyben Forgács Péter és Agócs Judit a sokoak számára ismerős magyar hangjai a két nyomozónak. A jelenetben két másik karakter is megszólal, nekik ezúttal Mihályi Orsolya és Járai Máté kölcsönözték a hangjukat. Az élőben történő szinkronizálás során a szereplők ezúttal arról folytattak társalgást, hogy milyen "brutális" és "könyörtelen" módszerekkel fogják bevonszolni a fiatalokat a színházba, ahová maguktól soha nem mennének...

szinkron_eles

Szerencsére a fiatalok értették a tréfát, végül nem lett sértődés a dologból, és a művészek sikeresen invitálták az egyetemistákat a május 8-i Portugál, a Széchenyi István Egyetem kihelyezett szemináriuma a Győri Nemzeti Színház auditóriumában című előadásra. Reméljük, hogy sokan eljönnek, és félresöprik a SZE Napokon rájuk záporozó tréfás, de nem teljesen viccből mondott vádpontokat.

forrás: gyoriszinhaz.hu

süti beállítások módosítása