Lelki ikertestvérek - Két színésznő mesélt

Pokorny Lia és Fodor Annamária, az Új Színház távozó színésznői arról meséltek a Meglepetésnek, hogy bár csaknem tíz év korkülönbség van köztük, mégis úgy érzik, mintha ikertestvérek volnának

.

ketten

Pokorny Lia és Fodor Annamária az Ahogy tetszik-ben

Pokorny Lia és Fodor Annamária elsőként megismerkedésükről számoltak be. Bemutatóra készültek az Új Színházban, amikor a főiskoláról frissen kikerült Annamari a színészbüfében odament Liához, és bemutatkozás helyett letámadta egy kérdéssel: "Szia, öltözünk együtt?"
”Elnevettem magam, és azt mondtam, hogy igen – árulta el Lia.

ketten2

Pokorny Lia, Almási Sándor és Fodor Annamária az Ahogy tetszik-ben

“Nagyjából attól a hét évvel ezelőtti naptól datálhatóan sülve-főve együtt vagyunk. A színházi öltöző azóta megtelt közös emlékekkel: fotókkal, cetlikkel, elszáradt virágokkal, csipkedarabokkal. A nevetésünket most is őrzik a falak. A tükrök pedig magukba zárták a képet, ahogy előadás előtt öt perccel lesírtuk a sminkünket, mert szenvedélyesen összevesztünk valami apróságon. Munkák, szerelmek jönnek-mennek az ember életében, így hihetetlen nagy szükség van a biztos kapcsolatokra, olyanokra, amikre mindig számíthatunk, amikbe kapaszkodhatunk. Ezt jelenti számomra Ancsi, és hiszem, hogy a kapcsolatunk egy életre szól"- tette hozzá Lia, aki arról is beszélt, hogy megismerkedésük pillanatától rendre megérzik, ha a másikkal valami rossz történik.

”Hátborzongató, hogy gyakran ugyanazok a problémáink. Ő szakított, én szakítottam. Ő beteg, és én is lebetegedtem. Neki sírós a hangulata, nekem szintén. Neki van valami gondja a munkájával és nekem is. Az életünkben nagyon sok a megmagyarázhatatlan párhuzam" – mondta Annamari, aki Liával együtt távozik az Új Színház társulatából.

negyenFodor Annamária, Földes Eszter, Pokorny Lia, Tordai Teri a Don Carlosban

Annamari bevallása szerint ők ketten lelki ikertestvérek .
"Sem szakmailag, sem nőkként nem rivalizáltunk soha. Büszke vagyok Liára, hogy mindig önmagát adja, azt a belevaló, természetes, jószívű, szexi negyvenéves nőt és édesanyát, amilyen majd én is lenni szeretnék. Hallgatok a tanácsaira, és nagyon örülök, hogy megtaláltam a lelki ikertestvéremet” – nyilatkozta a színésznő.

süti beállítások módosítása