A Gondnokság a Puskin moziban

A Gondnokság című színházi sitcom összes eddig bemutatott epizódjának felvételét láthatja a közönség a Puskin moziban május 26-án, szombaton. A Katona József Színház havonta jelentkező előadássorozatának utolsó részét este a színház nagyszínpadán játsszák.

Szombaton a Puskin moziban 12 és 18 óra között, óránkénti kezdéssel tekinthető meg az összes eddig bemutatott előadás felvétele. Belépőt lehet váltani egy-egy részre vagy bérletet akár mind a hét epizódra - olvasható a Budapest Film MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint írják, egyedülálló színházi kísérlet indult útjára 2011. október 30-án: egy sorozat, amely a szemünk láttára született a Sufniban. A Katona József Színház nyolc hónapon keresztül futó, havonta új epizóddal jelentkező színházi sitcomjában fény derült egy titokzatos, Gondnokságnak nevezett, nagyon különleges osztag ténykedésére.

A folytatásos történet, amely mindig az aktuális hírekre, eseményekre reflektált az évad során, most az idei utolsó, nagyszínpadi záró epizódja előtt maratoni vetítéssel segíti mindazokat, akik lemaradtak egy-egy részről vagy még egyáltalán nem ismerik a földalatti szupertitkos csoport tagjait: a Gondnokokat.
A vetítés napján 19.30-tól a Katona József Színház nagyszínpadán a Gondnokság élőben zár évadot és az utolsó epizódból kiderül, mi az a Nemzeti Septagon, ahonnan a magyarok irányíthatják majd a világot.

A sorozat két rendezője Dömötör András és Kovács Dániel, a szereplők: Dankó István, Kocsis Gergely, Ötvös András, Pálos Hanna, Rajkai Zoltán, továbbá a Katona József Színház társulata.

süti beállítások módosítása