Gyilkosság a vacsorán - júniusban is

Továbbra is mindenki élvezheti a 4 fogásos vacsorával egybekötött interaktív előadásokat, aki szereti a krimit, a színházat, a társasjátékokat, és szeret finomakat enni.

Krimi és konyhaművészet

 Krimi és konyhaművészet – bár nehezen összeegyeztethetőnek tűnik, a kettőnek szorosan köze van egymáshoz. A kulinária és a színház párosítása egyre népszerűbb, hiszen sokan ma már azt igénylik, hogy egyszerre többféle inger érje őket - lehetőleg minél meghökkentőbben. Ezt az igényt szolgálja ki az új műfaj, a vacsoraszínház, melynek első hazai képviselője a Gyilkosság a vacsorán társulat.

A vendégek megérkeznek, elfoglalják helyüket, asztalonként csapatokat alkotnak, majd kezdetét veszi a színdarab, amely izgalmas nyomozás, játék és vacsora is egyben. Az étkezésnek fontos dramaturgiai szerepe van, ez adja a keretet magához a cselekményhez. A vendégek a négyfogásos vacsora alatt egymással és az idővel versenyezve igyekeznek megoldani a rejtélyt, természetesen a színészek útmutatásaival, az adott történet keretein belül.

A különleges élményt szállító társulat repertoárján idén immár négy darab szerepel: a több, mint egy éve töretlenül népszerű Vérkötelékek és A kétely fátylai – ezeket a műfajt Magyarországra importáló olasz szerzők jegyzik. A két új magyar darab, A Dizőz halála és Az utolsó csepp című előadások a revü csillámporos, ámde sötét kulisszái mögé és egy rejtélyes születésnapi ünnepségre kalauzolják a nyomozó kedvű nézőt. A szerzők: Vörös Róbert, a Nemzeti Színház dramaturg igazgatója, a legújabb darabot pedig a Vékes Csaba és Szirmai Melinda színész-rendező-forgatókönyvíró páros jegyzi. A repertoár mind a négy előadása fordulatos és elgondolkodtató játék, egyedülálló és exkluzív élmény.

A Gyilkosság a vacsorán társulat célja, hogy az interaktív színjátszás hagyományát átültesse a hazai kulturális életbe, immár magyar szerzők bevonásával. Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, és garantáltan felejthetetlen szórakozás – ez a gyilkosság a vacsorán.

gyilkossag_a_vacsoran

ELŐADÁSOK:

Május 23. A Dizőz halála, Orfeum
Május 26. Vérkötelékek, New Orleans Music Club

Május 31. Az utolsó csepp, Orfeum

Június 7. A kétely fátylai, Fehér Páva Étterem

Június 13. Az utolsó csepp, Orfeum

Június 22. Vérkötelékek, Szabadság Étterem

Június 28. A kétely fátylai, Menta Terasz

Június 30. A Dizőz halála, Új Művész Étterem, Szentendre

Az előadások 19 órakor kezdődnek

További információ: www.gyilkossagavacsoran.hu

süti beállítások módosítása