Nevetős szünetjel - a Comedy Centralról

Távirányítójuk segítségével a nézők könnyen rátalálhatnak egy a napi nevetést garantáló televíziócsatornára. A Comedy Central sorozatokkal, egész estés filmekkel és saját gyártású műsorokkal célozza meg közönségét.

SusogoMaci

"Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő." (Charlie Chaplin)

 

Fontos, hogy nemcsak külföldön bevált műsorokat ad, hanem a magyar humoristákat is foglalkoztatja, illetve megidézi. A stand up amerikai műfaj, de csak a helyi közönségnek lehet az utalásokkal teli szöveget eladni. Az ötödik éve működő csatorna a Stand up, az Új arcok és az Irigy Hónaljmirigy Show mellett a Magyar Televízió Hofi-műsorait is játssza.

A sorozatok között elmaradhatatlan a Csengetett, Mylord?, de itt láthatók a világszerte hódító sitcomok – azaz egy alaphelyzetet variá ló sorozatok – darabjai is. Az Így jártam anyátokkal és a Family Guy mostanában a legmenőbb.

A csatorna törekszik arra, hogy állandóan frissítse repertoárját. Tavaly debütált a Bob Burger falodája, a Louie és a Madagaszkár pingvinjei. Nemrég indult saját gyártású animációs sorozata, az És Ubul… Ennek egyperces epizódjait a műsorok közti szünetekben vetítik. A régebbi „szünetjel”, a Susogós mackók sikerét mutatja, hogy egyes darabjait netes videomegosztókon százezernél is többen néztékmeg. A csatorna az elmúlt két évben kétszer is megduplázta a nézettségét.

 

Hompola Kriszta ismertetője a Susogós mackókról és a Pokoli szomszédokról itt.

süti beállítások módosítása