Egyenes kérdéseket várok Béla vagy Kálmán

A kampány tehát beindult. Természetesen – ahogy ez már csak lenni szokott – sokan, sokféleképpen akarták félreértelmezni Mogács Dániel politikai céljait. Igyekeztek úgy beállítani a jelöltséget, mintha az nem lenne több pusztán humoros időtöltésnél, politikai iróniánál. Nem akarták elhinni, hogy a Hírcsárda és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjeként, Dániel valóban polgármester szeretne lenni. Talán nem is kell mondani, hogy ezek az emberek tévedtek. Félrevezették saját magukat, és hamis következtetéseiket pedig megpróbálták támadhatatlan igazságként világgá kürtölni. Hogy ez számító rosszindulat volt részükről, vagy gyermeki naivitás? Ezt már sosem tudjuk meg…

A helyzet tisztázása és a kampány erősítése végett Mogács Dániel elment az ATV-be, a róla elnevezett Egyenes Beszéd című műsorba. A beszélgetés számtalan tanulsággal szolgált, mondhatni, példaértékkel bírt. Tavaly ősz óta a világ 179 vezető egyetemén építették be az audiovizuális tananyagba, 342 nyelven szinkronizálták, illetve 218.000 regisztrált, komplikációmentes szülést vezettek le csak ennek a tíz perces műsornak a hatására. Idézzük fel a történteket!

 

 

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás és személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban.

süti beállítások módosítása