Meglepetésekkel vár Krizsó Szilvia a Radnótiban

Hétfőn 19 órakor debütál Krizsó Szilvia beszélgetős műsora a Radnóti Színházban. Az egykori műsorvezető erről a Népszavának árult el részleteket.

A libikóka azaz mérleghinta az a játék, amelyikre ha ráülünk, hol fenn, hol lenn vagyunk. A köztévé műsorvezetője az előzetes ígéret szerint közéleti szereplőket faggat sikerről és kudarcról komolyan és komolytalanul. A májusi est vendége Palya Bea népdalénekes és Kovács Gábor bankár, műgyűjtő (KogArt Galéria), a Telki Kórház alapítója lesz.

harman

Krizsó Szilvia így mesélt az estről a Népszavának:

"Május 21-én lesz a kísérleti műsor, aztán bezár a színház, és az őszi évadtól jön a folytatás. Ez nekem régi vágyam. Volt a televízióban saját talk show-m, ahol tudósokat, nemzetközi hírű akadémikusokat faggattam magukról, a tudomány rejtelmeiről. Volt abban kísérlet, szórakoztatás, jöttek művészek, táncosok, az egész egy jópofa produkció volt. Sikeres is, csak elfogyott a pénz, nem lehetett folytatni. De mindig megmaradt a vágy, hogy kicsit könnyedebben beszélgessek komoly témákról. Bálint Andrással, a színház igazgatójával azt találtuk ki, hogy a siker és a kudarc titkát kutatjuk művészek és üzletemberek körében. Engem régóta foglalkoztat, mi a siker titka és vajon a sikeres emberek kiemelkedő teljesítményében mennyire van szerepe a kudarcaiknak, illetve annak, ahogy megélték azokat. Mennyire tudják ezeket beépíteni a saját pályájukba, személyiségükbe. Ezért is lett a címe, hogy Libikóka, Krizsó Szilviával fent és lent. Mert hol fenn vagyunk, hol meg lent. Mindenki így mozog, de talán a művészek és üzletemberek sokkal inkább, mint az átlagemberek. Hiszen egy színész például ugyanaznap megélhet egy hatalmas sikert színpadon, előtte öt perccel egy óriási bukást a magánéletben, vagy ugyanazzal a darabbal egyik nap nagyon sikeres, másnap meg nem úgy állnak a csillagok, és semmi nem jön össze. Az üzletben ugyanez történik, mert egy fantasztikus döntés mellett bármikor lehet olyat hozni, ami óriási bukás. Bálint András nyitott volt, ő indította el az én gondolkodásomat, amikor beszélgettünk. Azt mondta, itt a színház, én hiszek benned. Elkezdtem ötle-telni, neki tetszettek, hozta a sajátjait, mint ahogy az állandó brainstormingban részt vesz Hárs Anna dramaturg is. Lesznek produkciók, meglepetések, és én is megmutatom egy másik arcomat. Nem ragadtatom el magam annyira, tehát nem fogok táncolni, de a hangomat nem csak beszédre használom. Darvas Ferenc állandó zongorakísérőként végig jelen lesz a színpadon, ő is hozzáteszi a magáét, szóval olyan "előadást" kívánunk létrehozni, ahonnan igazi színházi élménnyel távoznak a nézők".
A folytatást itt találja.

süti beállítások módosítása