Jancsó Dóra lett az év színésze Miskolcon

A boon.hu olvasóinak szavazata döntött: Jancsó Dóra lett az év miskolci színésze. Az internetes magazin második éve szervezte meg az év színésze szavazást, a kezdeményezés azt a célt szolgálja, hogy ezúttal ne a színházi szakma, hanem a közönség nyilvánítson véleményt kedvenceiről. Nem szakmai díj, abban segít tájékozódni, kinek sikerült a leginkább közel férkőznie a nézők szívéhez.

Rekordszámú szavazat érkezett: 1232. Az idén két fordulóban lehetett voksolni, az első körben a legtöbb szavazatot kapott nyolc művész jutott a második fordulóba (abc-sorrendben): Bakai László, Fandl Ferenc, Jancsó Dóra, Molnár Sándor Tamás, Seres Ildikó, Szirbik Bernadett, Varga Andrea és Vida Péter.

 

ev_szinesze_21forrás: boon.hu

A díjat Jancsó Dóra kapta – tavaly is őrá szavaztak a legtöbben. A színésznő a Miskolci Nemzeti Színház nézőtéri társalgójában vehette át az elismerést kedden délután Peitl Róberttől, a Borsod Online kiadójának marketingvezetőjétől. Jancsó Dóra az átadó után színpadra is lépett, az Apácák című előadásban láthatták az érdeklődők.

forrás: boon.hu

süti beállítások módosítása