Színházi Hajójárat indul

Május végén indul és a 2012-es nyári szezonban már a Margitszigeti Szabadtéri Színház saját kikötőjében köt ki a Színházi Hajójárat.

A Margitszigeti Szabadtéri Színház közleménye:

A 101 éves Margitszigeti Víztorony megnyitásával felpezsdült az élet a margitszigeti színház környékén. Nagy számban érkeznek csoportok, egyének és családok az új látványosság megtekintésére. A megnyitás óta eltelt néhány napban közel 1000 vendéget fogadott a naponta 11–22 óráig nyitva tartó épület.

Most újabb szolgáltatással bővül a Budapesti Nyári Fesztivál kínálata: indul a Színházi Hajójárat!

A Budapesti Nyári Fesztivál margitszigeti programjaihoz igazított különjáratokkal, a nagyszínpad koncertjeire, látványos előadásaira, musical- és opera bemutatókra valamint a Jazzy Tower- és Tango Time-estekre gyorsan és kényelmesen lehet eljutni a tömegközlekedés ezen formájával. A Víztorony kiállításra és kilátóba napközben a MAHART PassNave menetrend szerint hajóival érkezhetnek a kalandra vágyó látogatók.

A színházi transzfer hajójárattal a margitszigeti színház vendégei számára kívánjuk teljessé tenni a BNYFesztivál programját. A teljes menetrend ide kattintva elérhető.

Margitszigeti_Szabadteri_Szinpadforrás: jegy.hu

Az új kikötő a színház és az udvarán álló Víztorony magasságában nyílik, a Margitsziget pesti oldalán, ahonnan alig száz méternyi kellemes sétával érhető el a fesztivál helyszíne, a színház árnyas udvara, ahol étterem, kávézó, jegypénztár és színházi shop is található.

A Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával létesített - Szabadtéri Színpad és Víztorony - új kikötő ünnepélyes keresztelőjének napjáról hamarosan értesülhetnek.

Hajójegyet online a www.mahart.info oldalon vásárolhatnak, továbbá elővételben:

  • - a Szabad Tér Színház jegyirodájában (1065 Bp., Nagymező u. 68.) és a margitszigeti jegypénztárban
  • - a Vigadó téri, Batthyány téri és a Nemzetközi Hajóállomáson (tel.: 1/484-4010) található jegypénztárakban
  • - indulás előtt a Vigadó téri jegypénztárban ill. a hajójáratokon (tel.: 1/486-1765)
  • forrás: szabadter.hu

süti beállítások módosítása