Jótékonyság és gyereknap a Magyar Színházban

Május 27-én, vasárnap délután a gyermeknap alkalmából jótékonysági előadást tart a Magyar Színház, melyen hátrányos helyzetű, illetve beteg gyerekekkel foglalkozó alapítványokat látnak vendégül. Az Andersen, avagy a mesék meséje című, a közelmúltban jubilált, ezúttal zártkörű előadás 15 órakor kezdődik.

Gyermeknapi ajándék a Magyar Színházban

Május 27-én, délután 3 órakor hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül az Andersen, avagy a mesék meséje című előadáson a Magyar Színház. Őze Áron igazgató a közelmúltban sajtótájékoztatón adott hírt a színház új koncepciójáról, miszerint a teátrum nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyerekekből igényes gyerek- és ifjúsági előadásokon felnőve színházkedvelő, színházba járó generációt neveljen. Ehhez a koncepcióhoz is kapcsolódva a gyereknapon jótékonysági előadással készül a Magyar Színház: olyan alapítványokat, szervezeteket kerestek meg, akik hátrányos helyzetű vagy beteg gyerekekkel foglalkoznak. A zártkörű előadáson a gyerekek és kísérőik a színház vendégei lesznek.

andersenforrás: magyarszinhaz.hu

Életre keltették Ruminit

Az Imami weboldalak télen hirdettek pályázatot „Keltsük életre a betűket – Keltsük életre Ruminit!” címmel, melynek fődíja többek között a Magyar Színház Rumini című előadásának megtekintése. A színházbejárással egybekötött programra június 1-jén, délután 3 órakor kerül sor, és meglepetésként az írónő, Berg Judit is dedikál majd, akinek legújabb Rumini-könyve (a színház számára írt színdarab) a könyvhéten jelenik majd meg.

A délutáni előadáson természetesen bemutatják a nyertes pályaművet is, valamint – ahogy az az összes előadáson lenni szokott – „kiterjesztett valóságshow”-val is várják a gyerekeket.

süti beállítások módosítása