Készülődik a Család ellen nincs orvosság

Előbemutatóval búcsúzik az évadtól a székesfehérvári Vörösmarty Színház: a Család ellen nincs orvosság című előadás próbái javában zajlanak.

Darabtörténet:

Vajon mit tegyen az ember, ha élete legfontosabb konferenciaelőadása előtt néhány perccel betoppan rég nem látott szeretője és vele jön szerelmük tizennyolc éves izgága gyümölcse is? Vállalja a botrányt vagy meneküljön füllentésről füllentésre, egyre bonyolultabb és egyre mulatságosabb helyzetekbe sodorva magát? Ray Cooney szerint egyértelműen a második megoldás a helyes, és csak hálásak lehetünk neki. „A színház előcsarnokában nevetőgörcsoldókat kellene árusítani”- írták a londoni bemutató után. Jöjjenek velünk egy kórház orvosi szobájába, ahol sok félreértés, átöltözés, rossz tomporba beadott nyugtatóinjekció ellenére egy fiú végre megtalálja az apát, akire mindig is vágyott… még akkor is, ha talán nem ő az igazi.

csalad_ellen_proba10forrás: vorosmartyszinhaz.hu

Június 2-án lesz a Család ellen nincs orvosság bársonyszékes bemutatója, 3-án pedig bérletszünetes előadást tartanak Ray Conney darabjából. „A Család ellen nincs orvosság egy fergeteges bohózat, nagyszerű helyzetekkel, remek humorral, mely reményeink szerint sok örömet fog okozni mind a nézőknek, mind a benne szereplő kollegáknak” – mondta a rendező, Lendvai Zoltán. Nos, erről hamarosan önök is meggyőződhetnek: a június 3-ai előadásra ugyanis már kaphatók jegyek! Addig is ízelítőnek egy fénykép a próbáról: Csizmadia Gergely (Dr. Mike Conolly) a rendező társaságában, Egyed Attila (Dr. David Mortimore) pedig Závodszky Noémi (Rosemary Mortimore) mellett látható.

süti beállítások módosítása