Rendhagyó beszélgetések és Cseh Tamás est Veszprémben

Rendhagyó kerekasztal-beszélgetésekkel is várja az érdeklődőket a Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivál. A júniusi veszprémi seregszemle szervezői azt ígérik: a várost ellepik a televíziósok, akikkel akár kávézókban, parkokban is találkozhatnak a nézők.

A veszprémi Petőfi Színházban, valamint a Városi Művelődési Központban is színes programokat látogathatnak a június 25-én és 26-án a Kamera Korrektúra Televíziós Fesztiválra érkezők - tájékoztatta a szervező Korrektúra Kft. pénteken az MTI-t.

csehtamas Többek között Udvaros Dorottya, Básti Juli, Holecskó Orsolya, Für Anikó, Cserhalmi György, Nagy Péter, Szegezdi Róbert, Kálloy Molnár Péter, Hrutka Róbert és zenekarának közreműködésével látható a "Születtem Magyarországon"című Cseh Tamás emlékelőadás.
Meddig mehetnek el a televíziós személyiségek saját egyéniségük megmutatásában? - erre is keresi a választ a fesztivál egyik rendhagyó kerekasztal-beszélgetése, míg egy másik pódiumbeszélgetés a szép nők televíziós szerepéről szól.
A televíziós fesztiválok hagyományát felelevenítő Kamera Korrektúrára június 8-ig nevezhetnek tavaly és idén készült filmalkotásokkal internetes oldalak vagy televíziók, tíz kategóriában. A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatja.

süti beállítások módosítása