A kampány bedurvult - Dr. Mogács 3.

Előbb-utóbb minden választási kampány eldurvul. Sorra jönnek a kampányígéretek, az egymásra licitállás, a jelöltek mindenféle újságnak nyilatkoznak, majd végigjárják a reggeli tévéműsorokat. Olyan ez, mint a Gyűrűk urában a Hatalom gyűrűjével megtett veszélyekkel teli utazás. A sorsát persze egyetlen jelölt sem kerülheti el, előbb-vagy utóbb mindenki eljut a magyar média Mordorába, a TV2 Mokka című műsorába. Itt pedig ő maga, a könyörtelen riporter, a Kalapok ura, Vujity Tvrtko várja őket, élesre fent súgópapírral, leleplezőnek tervezett kérdésekkel.

A méltán népszerű, és bátorságáról is híres Mogács Dániel sem kerülhette el végzetét, 2010. augusztus utolsó napjának egy szokatlanul korai óráján szembenézett egymással a két titán. A videó minden pillanata alkalmas a nyugalom megzavarására, ezért az első néhány percben a témához lazán kapcsolódó, figyelemelterelő riport látható!

 

  

 

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás és személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. 

süti beállítások módosítása