Ismét együtt: Esküvőtől válóperig Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével

A „Csak szex és más semmi" 2005-ös filmsikere után Schell Judit és Csányi Sándor újra egy part alakít a Thália Színház legújabb bohózatában.

Több Magyar és nemzetközi díjat is kapott hat évvel ezelőtt a Csak szex és más semmi című magyar vígjáték, amelyben Schell Judit és Csányi Sándor emlékezetes alakítást nyújtott. A film rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb Magyar mozik közé emelkedett: 2790 alkalommal több mint 150 ezren látták.

400_EskuvotolCsányi Sándor és Schell Judit

A főszereplőpáros azóta nem szerepelt együtt sem a vásznon, sem a színpadon. Június 21-én a Thália Színházban Feydeau fergeteges bohózatában ismét együtt játszanak, házaspárt alakítanak.

Schell_Judit_s_Szombathy_Gyula_400Szombathy Gyula és Schell Judit

Egy klasszikus házasság mindennapjai, a bohózatok egyik legnagyobb klasszikusának nem mindennapi szemszögéből. Georges Feydeau hat egyfelvonásos művében megismerünk egy fiatal párt, akik a házasságkötéstől a válóperig jutnak alig 13 év alatt. Az olykor tragikomikus jeleneteknek köszönhetően a közönség garantáltan végig jól fog szórakozni. Ebben a házasságban szex nincs, cserébe viszont akad hipnotizőr inas, kukkoló miniszterelnök, fogorvos képviselő és pszichiáterapós is.

Beremnyi_Gza-2_400

Bereményi Géza

A bohózat – az év elején újjá alakult, Bereményi Géza vezette – Thália Színház első saját előadása. A művet Hamvai Kornél fordította, a darabot Béres Attila rendezi, aki a Budapesti Operettszínház főrendezője. Korábban olyan színdarabokat vitt színre az Operettben, illetve más budapesti és vidéki színházakban, mint a Valahol Európában, a Hegedűs a háztetőn, a Vesztegzár a Grand Hotelben vagy A vígözvegy. A további szerepekben Szombathy Gyula, Szegezdi Róbert, Egri Kati és Kovács Vanda látható.

Bres_Attila_400Béres Attila

Bemutató június 21-én, amit nyáron további nyolc előadás követ majd, és a darab az őszi évadban is helyet kapott.

süti beállítások módosítása