Dr. Mogács története – 4. rész

Természetes, szinte magától értetődő igény, hogy a választópolgár szeretne találkozni leendő vezetőivel. A tévéinterjúk, a szórólapok, a felfokozott sajtóérdeklődés hatására szinte az egész ország Erzsébetvárossá vált, és mindenki Mogács Dániel polgármesterjelöltről beszélt. Lelkes és rajongó polgárok milliói szerették volna élőben is látni, hallani őt, vagy legalább egy kicsit részesülni az aurájának gyógyító erejéből.

93szazalekDániel, a nép egyszerű gyermekéből csakhamar tömegek reménységévé vált, és hiába született négyszer is meg, nem volt képes nemet mondani kérésükre. Nagyonnagygyűlést szerveztek a Kossuth térre, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetője, főpolgármester-jelöltje és természetesen Erzsébetváros egyetlen igazi lehetősége, Mogács Dániel is felszólalhasson.

 

A gyűlés természetesen hatalmas érdeklődés mellett zajlott. A közel 4.000.000, tehát négymillió főt számláló tömegben civil szervezetek, magánemberek, házi kedvencek, trópusi kisszigetekre bejegyzett off-shore cégek vezetői, bankárok, az összes parlamenti párt frakcióvezetői és a hozzájuk tartozó frakció tagjai is feltűntek, és még a Tisztelt Ház Elnöke is kinézett az ablakon.

 

Skandálás, beszédek, zene, tánc, emelkedett hangulatú versmondás, csiri-biri és zabszalma. Öltöztessük ünneplőbe lelkünket, a nosztalgia meghatott könnycseppjeit gyűjtsük össze szemünk sarkában és nézzük meg újra, együtt a nagyonnagygyűlést!

És újra! És újra! És újra!

süti beállítások módosítása