Elkészült a színház.hu színházműsor-alkalmazása mobiltelefonra!!

Több hónapos fejlesztés után végre elkészültünk színházműsor-alkalmazásunkkal, amely a mai napon kikerült az Android Market-be. Az Iphone-os verzió két héten belül várható.

Az Interticket adatbázisára építve, a Blueray Kft- vel összefogva, a Libri támogatásával a Színház.hu elkészítette Magyarország első Színházzal foglalkozó mobiltelefon-alkalmazását.

1st_srceen

A Színház.hu Színházműsor alkalmazásának segítségével megtudható, milyen előadások vannak a magyar színházakban, kereshetőek a színészek, előadások, színházak, és jegy a mobiltelefonos jegyvásárlás is lehetséges bármikor, bárhonnan. Az alkalmazásban minden nap félárú, akciós színházjegyeket teszünk elérhetővé. A felhasználó lokációja alapján az alkalmazás kiajánlja a legközelebb eső játszóhelyeket is, és ezek közül, vagy a listákból kiválasztva előadóhely, színészt,  vagy bármely előadás kedvencnek jelölhető. A rendszer ezek alapján összeállít egy saját, ajánlott színházműsort is a felhasználó számára.

 

A jelenleg kikerült verzió a Színházműsor mobiltelefon alkalmazás első verziója: a nyár és az évadkezdés folyamán gyűjtjük be a felhasználói visszajelzéseket, majd ezek figyelembevételével továbbfejlesztjük a szoftvert.

 

Töltse le és próbálja ki Ön is az Androidos Színházműsor-alkalmazást!  >>

 

Ha szereti, és jól használhatónak tartja, mondja el barátainak, ismerőseinek, ha változtatási, fejlesztési javaslata van, azt írja meg nekünk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szinhazmusor_QR_code

süti beállítások módosítása