Ingyen víz és kulacs a POSzT alatt!

Újra megnyíltak június 7-én a vízosztó standok a fesztivál üzemmódra kapcsolt belvárosban. A Pécsi Országos Színházi Találkozó támogatásaként a Tettye Forrásház Zrt. csapvízzel és tettyei forrásvízzel frissíti a találkozó közönségét, miközben egyedi kulacsokkal kampányol a természetes frissítő mellett.

Közlemény:

„Van ahol formatervezett kancsókban kínálják, máshol a palackozott víz kitiltásával igyekeznek erősíteni a vezetékes ivóvíz presztízsét, amelynek világnapot is szenteltek, június 8-át. A pécsi vízszolgáltató a fogyasztók személyes tapasztalatára alapozva igyekszik megismertetni és elismertetni a kiváló minőségű, mindenki számára elérhető csapvíz értékét.

A színházi programsorozat szervezőivel együttműködve ismét feltűnnek délutánonként a friss ivóvizet kínáló pultok a rendezvény több helyszínén: a Széchenyi tér sarkán, valamint hétvégétől a Zsolnay Negyed szalma játszóházánál olthatjuk szomjunkat a helyi frissítővel, a Jókai téren és a Teátrum Sátorban pedig vízadagolók biztosítják a felüdülést. A standokhoz érdemes lesz többször is visszatérni, a hűsítő mellett a Tettye Forrásház egyedi vizes palackkal várja a repetázó vendégeket.

viz

A kóstolást minden nap pecséttel igazolják, amelyből háromra van szükség, az első négyszáz visszatérő vendéget kulaccsal ajándékozzák meg.

“Nemcsak azt szeretnénk tudatosítani, hogy bátran fogyasztható a csapvíz, hanem azt is, hogy mindig kéznél van a városban. Pécsett számos ivókút kínálja a mélyfúrású kutakból és a mecseki karsztból származó, természetes szomjoltót. Ezért egy térképet is mellékelünk a vízhez, hogy mindenki újratölthesse palackját. A fesztiválozók bármikor, a programokra menet is felfrissíthetik magukat, ráadásul a palack összehajtható, ha nincs rá szükség, zsebben is elfér” – mondta el az akció kapcsán Csöngei Adrienn a PécsMA.hu-nak.

süti beállítások módosítása