Június végén indul a Nyári Kavalkád!

Idén harmadik alaklommal kerül megszervezésre a szegedi Városháza mediterrán hangulatú udvarán a Nyári Kavalkád. A műsorsorozat a Grönholm-módszer színházi előadással indul, majd a szervező IH Rendezvényközpont falai közt a a Quimby zenéjével kísért Mizantrópot láthatják. A Dumaszínházasok ezúttal Kovács András Péter és Dombóvári István lesznek. Gondoltak a gyerekekre is, ezúttal Gryllus Vilmost hozták el nekik. Záró eseményként a szegedi Giovanni Artisti ad kamarakoncertet.

Nagy valószínűséggel a rendezvénysorozat egyik „húzódarabja” lesz az a Turay Ida Színház Spirit Kamaraszínházának Moliére: A mizantróp előadása. A darabban Kiss Tibi szerzeményei, a Quimby dalai szólalnak majd meg, a dalokat többek között Szinetár Dóra, Makranczi Zalán, Szendi Szilvi, Perjés János, Kolti Helga és Jászberényi Gábor éneklik. A darabban fellép Szabó Ádám a harmonikás.

KAVALKAD_6_A3_2012_brand_new2

Másik sikerdarabnak ígérkezik A Grönholm-módszer . A spanyol kortárs szerző, Jordi Galcerán megtörtént esemény kapcsán írta meg fordulatos és szellemes színdarabját. A helyszín egy multinacionális cég irodája, ahova négy pályázó – három férfi és egy nő – érkezik felvételi beszélgetésre, hogy kiderüljön, közülük ki lehet majd a cég kereskedelmi igazgatója. A korábbi szűrőkön már átjutottak – ez lesz az utolsó megmérettetés. Egymás számára tehát potenciális ellenfelek. A jelentkezőknek azonban a hagyományos interjú helyett meglehetősen szokatlan feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyre bizarrabb és feszültebb helyzeteket teremtenek. A feladatok során felszínre kerülnek titkaik, feltárulnak rejtett tulajdonságaik. Vajon meddig képesek elmenni ebben a harcban? Vannak-e tabuk, morális határok, ha céljukat el akarják érni? Vajon mindenki az-e, akinek mutatja magát? Álláskeresőknek, HR-eseknek alapmű! Szereplők: Borovics Tamás, Gömöri Krisztián, Borsos Beáta, Rédei Roland. Rendező: Barnák László.

süti beállítások módosítása