Gálaműsorral nyit a Szarvasi Vízi Színház

Nagyszabású gálaműsorral nyitja meg kapuit idén nyáron - immár második alkalommal - a Szarvasi Vízi Színház. Június 16-án egy zenés-táncos, show-elemekben gazdag, látványos produkció indítja a 2012-es nyári évadot, amely számos újdonsággal csábítja Szarvasra a látogatókat.

Immár második nyári szezonját kezdi meg június 16-án a Holt-Körös festői szépségű partján a közel ezerfős befogadóképességű, országosan egyedülálló Szarvasi Vízi Színház, melynek programját a Magyar Teátrum Kft. és a Békéscsabai Jókai Színház szervezi és bonyolítja le. Az elmúlt évhez hasonlóan 2012 nyarára is változatos programokat ígérnek a szervezők: hétvégenként színes, változatos produkciók várják a közönséget – családi meseopera, musical, operett, koncert, tánc-show, többszörösen díjnyertes előadás színesíti a palettát.

szarvasi_vizi_szinhazForrás. magyarhirlap.hu

„Az új szabadtéri színházban tavaly nyáron is minden nap történt valami, amit nehéz ugyan fölülmúlni, idén mégis megpróbáljuk. A Magyar Teátrumi Társaság tagszínházainak részvételével megrendezzük a Magyar Teátrum Nyári Fesztivált, hét nagyszínházi előadással, melyek között az élőzenés musicalektől az operetten és a többszörösen díjazott prózai előadásokon keresztül a táncszínházig több műfaj is képviselteti magát. A fesztiválra bérlet is váltható, és a végén díjazottak is lesznek a közönség és a társadalmi zsűri döntése alapján. A tánc kedvelői három előadásból álló táncszínházi bérletet válthatnak az ExperiDance előadásaira. Lesznek programok, koncertek felnőtteknek, gyerekeknek és családoknak egyaránt. A tavaly rendkívül sikeres ingyenes Vers a víz fölött sorozatot dalestekkel és felolvasó-színházi előadásokkal bővítettük ki.” – számolt be az újdonságokról Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.

További információ és részletes program: www.viziszinhaz.hu

süti beállítások módosítása