Jegyirodát nyit a Budapesti Fesztiválközpont

A Budapesti Fesztiválközpont közönségszolgálata június 14-től a VI. kerületben, a Liszt Ferenc tér 11. szám alatti Tourinform irodában várja az érdeklődőket, naponta 10 és 18 óra között.

A Fesztiválközpont a közönség kényelmének érdekében bővíti szolgáltatási körét, és a saját szervezésű fesztiválok - Budapesti Tavaszi Fesztivál és Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál - belépői mellett más magyarországi kulturális programokra is árusít jegyeket - tájékoztatta az MTI-t kedden a Budapesti Fesztiválközpont. 

liszt Idén nyártól az érdeklődők a Liszt Ferenc téri irodában a Vámpírok bálja című musicalre, a Veszprémi Nyári Fesztivál, a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira, a Sziget, az Ördögkatlan Fesztiválra és számos színházi produkcióra és hangversenyre is vásárolhatnak jegyet.
A jegyiroda partnere, a PS Produkció szervezésében június 14-én délután 14 órától dedikálással egybekötött megnyitót és közönségtalálkozót tart a Liszt Ferenc téri irodában, amelyen a Vámpírok bálja musical főszereplőivel találkozhatnak az érdeklődők.

süti beállítások módosítása