Jön a 175. Vámpírok bálja a Magyar Színházban

2012. szeptember 7-én, a jubileumi 175. előadással kezdődődik a Vámpírok bálja hatodik évada a budapesti Magyar Színház épületében.

Roman Polanski eredeti, nagy sikerű színpadi rendezését nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre 2007 nyarán a PS Produkció a Magyar Színház épületében. Az 1997-es bécsi bemutató után Stuttgart, Hamburg, Varsó, Berlin, Oberhausen, majd újra Bécs, Stuttgart és 2010-ben Antwerpen és Szentpétervár közönsége csodálhatta a fanyar humorú, látványos musicalt. Jim Steinman kifogyhatatlanul áradó melódiái hűen követik a Polanski által megálmodott történetet. Michael Kunze szövegkönyve költői megjelenítése a vámpírok borzongató és groteszk antivilágának. A magyar fordítás - az eredeti szövegkönyv líráját, mondanivalóját megtartva és azt a magyar nyelv egyedülállóan kedves szófordulataival gazdagítva - Miklós Tibor munkája, akit több mint száz musical írójaként, fordítójaként ismerhetünk. Dennis Callahan koreográfus táncait csak a magyar előadáson látható elemekkel egészítették ki. A  musical magyar bemutatójának díszleteit és jelmezeit Kentaur tervezte.

A budapesti Vámpírok bálja produkciót hatodik éve láthatja a közönség szezonálisan a téli és nyári hónapokban a 700 férőhelyes Pesti Magyar Színház épületében. A szereposztás folyamatosan bővül, és egyben fiatalodik, ezért rendszeresen fedez fel új tehetségeket a produkciós team. Eddig több mint 2500 fiatal művész vett részt a szereplőválogatásokon, és mostanra szinte már az összes színház foglalkoztat egy-egy „vámpírt”.

A PS Produkció a következő vérfrissítő szereplőválogatását augusztus végén tartja.

Vámpírok bálja előadásnapok a Pesti Magyar Színház épületében:

2012. szeptember 7., 8., 14., 15., 16., 20., 21., 22., 23.

vb_poster

Közönségtalálkozó csütörtökön

A PS Produkció 2012. június 14-én délután 14 órától dedikálással egybekötött közönségtalálkozóra hívja a Vámpírok bálja musical rajongóit a Budapesti Fesztiválközpont új közönségszolgálati irodájába (VI. kerület, Liszt Ferenc tér 11.).

Akik a közönségtalálkozó ideje alatt a helyszínen váltják meg belépőjegyeiket a Vámpírok bálja szeptemberi előadásaira, sorsoláson vesznek részt és értékes ajándékokat nyerhetnek.

A közönségtalálkozó részleteiről és a nyereményekről bővebben a Vámpírok bálja Facebook oldalán olvashatnak: www.facebook.com/vampirokbalja

További információ: www.vampirokbalja.com

süti beállítások módosítása