Vidám nyári esték a Komáromi Jókai Színházzal

A Komáromi Jókai Színház június 22. és 24. között három előadással szerepel a komáromi Tiszti Pavilon szabadtéri színpadán.

A Komáromi Jókai Színházban hosszú éveken keresztül hagyománya volt a szabadtéri előadásoknak. Általában az évad utolsó bemutatóját vitte ki a komáromi teátrum az épületből. Helyszínül kezdetben a Hatos Bástya, később a Tiszti Pavilon Szabadtéri Színpada szolgált, de volt olyan is, hogy a bemutatóra a dél-komáromi monostori erődben került sor. A színház gazdasági helyzetének romlása következtében a színház olyan helyzetbe került, hogy csökkentenie kellett bemutatóinak a számát, s elsőként a szabadtéri bemutatót kellett felfüggesztenie. Az évad végén azonban a műsoron lévő előadások közül hármat szabad téren is „próbára tesznek”.

tiszti_pavilonA komáromi Tiszti pavilon (forrás: images.google.com)

Június 22-én Az ördög nem alszik című zenés komédiát, június 23-án a Revizort, június 24-én pedig A régi nyár című kisoperettet tekinthetik meg az érdeklődők a Tiszti Pavilon szabadtéri színpadán. Az utóbbi kettőt Méhes László, a színház új főrendezője rendezte, az elsőt Görög László állította színpadra.

Azok a lelkes nézők, akik mindhárom előadásra kíváncsiak, akciós jegyet vásárolhatnak az előadásokra 9,90 euróért. Két kiválasztott előadásra 8 eurós jegyek kaphatók, akik viszont csak egy előadást szeretnének megnézni, 5 eurós jegyet válthat a színház pénztárában. Rossz idő esetén a megváltott jegyek a következő héten visszaválthatók a színház pénztárában.

süti beállítások módosítása