Los Vivancos a Margitszigeten!

Megérkezett Budapestre a spanyol jazz-tánc virtuózainak legnépszerűbb csapata, a Los Vivancos. A hét testvér vérpezsdítő látvány-tánc-show-ja a világ 30 országának 70 városa után június 15-én, pénteken este a magyar közönséget is meghódítja a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Szenvedély, erotika, érzelmek és fantasztikus tánctudás – a Los Vivancos világsikerű nagyprodukciója először látható Magyarországon, június 15-én 20:30-tól a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A fiúk nem csak táncolnak, hanem egy-egy hangszeren is játszanak. A tánc, muzsika és a flamenco életérzés újragondolásával alkotják szenzációs koreográfiáikat, amelyekben a hagyományos elemek keverednek a harcművészetek, a modern tánc, a hip-hop és a klasszikus balett elemeivel.

Öttagú zenekaruk és női szólóénekesük produkciója eddig már közel egymillió nézőt kápráztatott el a világ 30 országának 70 városában.

losvivancos1

A másfél órás show egy ráadással foytatódik a Víztoronynál, amelyen a Vivancos-fiúk is részt vesznek. Az ő kérésükre a szervezők egy igazi, magyaros zenét játszó zenekart hívtak meg, hogy fokozzák (és levezessék) a show végére felforrósodó hangulatot. A színház néhány héttel ezelőtti madridi látogatása során kiderült, hogy a társulat nem ismeri a magyar népzenét és néptáncot, ezért a meglepetés zenekar egyik legismertebb száma, a Csárdás az ő kedvükért szól.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül, online: www.szabadter.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.

Rendelés telefonon: 06 1 / 301-0147, E-mail-ben: jegyiroda@szabadter.hu

süti beállítások módosítása