Korszakzáró happening a Trafóban

Véget ér az évad és lezárul egy korszak a Trafó Kortárs Művészetek Házában, az alapító igazgató, Szabó György 13 év után átadja a stafétabotot, ám a Trafó nem búcsúzik, ünnepel: korszakzáró happeninget tartanak kedden.

"Ünnepeljük a nyitástól máig eltelt sok-sok évet és a még több nagyszerű pillanatot. Ez az este a miénk, a tiétek, az önöké: a barátainké, kollégáinké, partnereinké, az itt fellépett művészeké és persze a mindenkori nézőinké!" – olvasható a Trafó közleményében.
Mint írták, szeretnék, ha ezen az estén mindenki ott lenne, akinek sokat jelentett az elmúlt közel másfél évtized. A 18.30-kor kezdődő eseményt minden vendég 100 forintos tiszteletjeggyel látogathatja. A nézőket a ház minden zugában, a galériától a nagyteremig programok várják. Lesz fotó- és plakátkiállítás, vetítés és performansz, színház, tánc, zene és meglepetések.

trafo1Fotó: revizoronline.com

A színpadon olyan zenészek, zenekarok és formációk követik egymást, mint például Anselmo Crew, DJ Bootsie Trio, Egy Kiss Erzsi Zene, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Kistehén, Palya Bea és Dés András, Rutkai Bori és a Specko Jedno, Sena Dagadu, Márkos Albert, Gryllus Samu, G. Szabó Hunor, valamint Tóth Szabolcs és Mótyán Tibor, továbbá a Zagar special dub set. Az est porondmestere Vajdai Vilmos (TÁP Színház) lesz.

süti beállítások módosítása