Bábelőadás, mese és habkartonalagút-építés a Ráday utcában

Zenés mesejátékkal, kreatívépület-készítéssel és meseolvasással várja az érdeklődőket a Karaván Színház és a Két Egér Könyvesbolt szombaton egész nap a Ráday utcában a Nyitott utca - Nyitott udvar program keretében.

Délelőtt 10 órától Ocztos István építész-képzőművész segítségével habkartonból ragasztóval és gombostűvel készíthetnek hidat, épületet, alagutat a helyszínre érkezők - részletezte a szervezők közleménye.
Délután egy órától a Banyamesék című zenés mesejátékkal szórakoztatja majd a kicsiket és a nagyokat a Karaván Színház, fél 5-től pedig Both Gabi írónő olvas fel a Hintarabló című mesekönyvéből, amelyet utána dedikál is

banyamesek

Banyamesék, Fotó: karavan.co.hu

A Nyitott utca program és Szent Iván-éj alkalmából a Két Egér Könyvesbolt este 8-ig vagy igény esetén tovább is nyitva tart, valamint minden könyvre kedvezményt adnak.
A programot a Ferencvárosi Önkormányzata támogatta a Nyitott utca - Nyitott udvar pályázat keretében. A kiírás belső-Ferencváros város-rehabilitációjával összefüggő közösségi, kulturális, gasztronómiai programokat támogatott.

süti beállítások módosítása