Budapest Bár Londonban

Az olimpiai játékokhoz kapcsolódó BT River of Music (Zenefolyam) nemzetközi zenei fesztiválon lép fel július 22-én Londonban a Budapest Bár Behumi Dórival és tizenegy külföldi vendégelőadóval, köztük Melanie Painnel, a Nouvelle Vague énekesnőjével kiegészülve.

BehumiDori_ffA brit fővárost behálózó zenei seregszemlén az olimpiai és a paralimpiai játékok minden résztvevő országa megjelenik; a Trafalgar téri Európa Színpad kiemelt fellépője július 22-én a Budapest Bár zenekar nemzetközi formációja lesz Behumi Dórival - közölte az MTI-vel szerdán a zenekar.

 

A Farkas Róbert által megálmodott és vezetett Budapest Bárhoz ezúttal tizenegy ország kiváló zenésze is csatlakozik, köztük a francia Melanie Pain, a világhírű luxemburgi trombitás, Ernie Hammes, valamint a lengyel Jacek Kochan dobos. Rajtuk kívül David Yengibarjan örmény harmonikás, Tania Saedi osztrák énekes, Mira Awad izraeli énekes, Gennagyij Deszatnik ukrán hegedűs, énekes, Martin Noga szlovák pozanos, Nina Strnad szlovén énekes, Petr Kroutil cseh szaxofonos és Zaza Miminosvili grúz gitáros lép fel a koncerten.

 

A tizenegy külföldi és öt magyar zenész - Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), valamint Behumi Dóri (ének) - egy különleges, a századelő kabaréit felidéző produkcióval szórakoztatja majd a londoniakat és az olimpiára érkezőket.

 

A BT River of Music az egyik legnagyobb zenei esemény, amelyet valaha rendeztek Londonban. Az ismert és elismert művészek hat, a Temze mentén felállított színpadon játszanak. Ázsia, Amerika, Afrika és Óceánia mellett Európa két színpadon is helyet kap majd.

süti beállítások módosítása