Dr. Mogács története 5.rész - Elnök-vezérigazgatók

A HCS szerkesztősége szerint a Dumaszínházas Mogács Dániel, stand-up vezérigazgatóvá vált. A politikusokkal ellentétben a cégvezetőknek, főként az elnök-vezérigazgatóknak rengeteg dolga van egy nap. Tárgyalások, aláírások, szervezés, döntés, számonkérés, önmaguk megjutalmazása, személyzeti kérdések. Dr. Mogács sem volt ezzel másképp. Kinevezése után azonnal belevetette magát a munkába.

images-4Frissen kiválasztott munkatársaival a vállalat, az ügyfelek, és végső soron mindannyiunk életét befolyásoló ügyeknek kellett gyorsan pontot tenni a végére azért, hogy nekünk jó legyen. És neki is. Elsősorban neki.

Főnökként a kollégák egy része nagyon szerette Dr. Mogácsot, a többiek emlékét pedig szeretettel megőrizzük. Sok mindent el lehet mondani a vezérigazgató úrról, de senki nem állíthatja, hogy ne tette volna meg a saját érdekében szükséges lépéseket. Minden eszközt bevetett, nemes és nemtelen céljaihoz pedig előteremtette a pénzt, a paripát és a fegyvert is. Utóbbira persze egyáltalán nincsenek tanúk. Már…

A végtelenül jóságos, szorgalmas, figyelmes cégvezetőnek még arra is volt gondja, hogy dokumentálja napi tevékenységét. Dr. Mogács tehát serényen beletemetkezett a munkába, miközben forgott a kamera, és így mi is láthattuk végre, mi folyik egy igazi multinál a színfalak mögött. Filmje nem csupán kordokumentum és egy nagyszerű ember életművének aranykeretes pillanatképe, de egyben felsővezető képzésre is alkalmas oktatófilm. Köszönjük, Elnök-vezérigazgató Úr!

A filmet megnézhetik itt.

süti beállítások módosítása