Érinthetetlenek - "Maffiamusical" a Margitszigeten

Érinthetetlenek címmel a magyar könnyűzene ismert dalaira épülő musical ősbemutatójára készülnek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon; a produkciót június 28-án, csütörtökön láthatja először a közönség a Budapesti Nyári Fesztiválon.

Az Érinthetetlenek című maffiatörténetet összesen négy estén, 28-án, 29-én, 30-án és július 1-jén láthatja a közönség.

erint_nagy A darab története szerint "az 1960-as évek elején Amerikában egy kedves maffiacsalád válságba kerül. A családfő jó útra tér, lányuk szerelmes lesz a környék rendőrfőnökébe, közvetlen szomszédaik az orosz maffia megbízásából kémkednek utánuk, s mindezek fejébe az évszázad nagy fogására készül az FBI. Ebben a zavaros, bűnökkel terhelt környezetben nem csoda, ha konfliktusok születnek, ha be nem teljesült vágyak szomorú könnyeket csalnak fiatal lányok szemébe" - olvasható a darab ismertetőjében.

Mint írják, a több mint 200 négyzetméternyi LED-fal, 70 intelligens robotlámpa, különleges hangi és pirotechnikai hatásokon kívül 24 táncos, 14-tagú élőzenekar és 13 színész garantálja a nyáresti szórakozást a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
Az előadásban a maffiafőnök szerepében Egyházi Géza, rendőrfőnökként Magyar Bálint, Hanna szerepében Andrádi Zsanett látható, emellett Fehér Adrienn, Józsa Imre, Fekete Linda, Gerner Csaba, Pálfalvy Attila, Békefi László és Trokán Anna játszik a darabban. A hangszerelés Czomba Imre munkája. A produkció rendezője Simon Kornél.
Mint az MTI-hez eljuttatott közleményben áll: az alkotók remélik, hogy a musicalt ősztől kőszínházban is láthatja a közönség.
A bemutató különlegessége, hogy Andrádi Zsanett ezúttal nemcsak a női főszerepet alakítja, hanem a produkció társproducere is. A fiatal színésznőt A vámpírok bálja című musicalben Sarah szerepében ismerhette meg a közönség. Azóta a Centrál Színház több zenés darabjának főszereplője, legutóbb a Robin Hood című zenés játékban játszott.
Simon Kornél színész A hangvilla titka című mesejáték színre állításával debütált rendezőként, a darab a Centrál Színház műsorán szerepel.

süti beállítások módosítása