Örökbefogadták a kaposvári előadásokat - 2. rész

Kaposvári civil példaképek fogadták örökbe a Csiky Gergely Színház jövő évadbeli bemutatóit. Íme a második rész videoajánlója.

Tanasicsné Gárdonyi Zsuzsanna hivatalvezető a Vaknyugat című előadást ajánlja:

„Időnként jó szembesülni azzal, hogy szeretni kemény, gyötrelmes munka. Főleg a szeretteinket. S az sem baj, ha közben röhögünk saját kínjainkon.”

„A mesék mindig megérintenek belül valami olyat, amivel a hétköznapokban nincs időnk foglalkozni. Talán új lehetőséget teremt a családdal megérintődni ebben az évadban” – mondta Szegedi Ágnes, a Somogy megyei Gyermektábor vezetője a Népmesék kicsiknek című előadás kapcsán.

Dr. Szörényi Péter, a Kaposi Mór Oktató Kórház osztályvezető-helyettes főorvosa a Szép Heléna című operettről beszélt:

„Ez a számtalan modern feldolgozást megélt, hamisítatlan francia operett Offenbachnál a műfaj születéséhez tartozik. Benne a gyönyörű görög nő körüli versengés jelenik meg, könnyed, buja, erotikus feldolgozásban, mely mindenki számára felejthetetlen élményt fog nyújtani remélhetőleg itt is.”

A Csongor és Tündét Gyallai Katalin, a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium igazgatója ajánlja:

„Mert még mindig keressük. Mert nem adjuk fel. Keressük a szépet és a költészetet a mindennapokban. Az álmokat a valóságban. Az értékest. Na meg azt, amiért érdemes élni.”

süti beállítások módosítása