Felújították a nyíregyházi szabadtéri színpadot

Csaknem négymillió forintból felújították a nyíregyházi szabadtéri színpadot, ahol péntek este táncshow-val indul az idei nyári kulturális rendezvénysorozat.

Maurer Erzsébet, a nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. sajtóreferense hétfőn az MTI-nek elmondta: a munkálatok során újjáépítették a színpad fából készült oldalfalait, kicserélték az elhasználódott deszkákat, és teljes festést is kapott a játéktér. A két világítástechnikai tornyot, valamint az öltözőt és a mellékhelyiségeit ugyancsak kifestették, és az öltöző új tetőt is kapott.

nyirseghir-szabadteri-3781A szabadtéri színpad felújítás közben; Fotó: nyirseghir.hu

A megszépült létesítményben június 29-én, pénteken, 20:30-kor tartják a nyári rendezvénysorozat nyitóelőadását, a nyíregyházi Everdance Táncszínház show-ját. A másfél órás programban vendégként fellép Muri Enikő, Puskás Peti és Mr. Joe is.
A nyíregyházi szabadtéri színpad további nyári előadásait illetően már végleges, hogy július 20-án Rúzsa Magdi-koncertet rendeznek. Augusztus 10-én a Virsky Ukrán Állami Népi Együttes lép fel, augusztus 19-én pedig a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadását, az Anconai szerelmeseket láthatják az érdeklődők.

süti beállítások módosítása