Június 28-tól Szegedi Várjátékok!

Június 28. és július 29. között immár 10. alkalommal kerül megrendezésre Szegedi Várjátékok, ismét a Múzeum és a Vár közötti területen.

Az idei, jubileumi Várjátékokon újra megrendezik a nagysikerű “Gyermeknapok” elnevezésű programsorozatot - áll a fesztivál köszöntőjében.

A Várjátékok vendége lesz a Fogi Színház, a Hókirálynő Színház, a SZÖSZ-Szabad Ötletek Színháza, valamint a Holló Együttes színesíti a programot gyermekkoncertjével. Folytatódik a Némó Úszósulival való együttműködés: interaktív népmesékkel várják az érdeklődőket szerda koradélutánonként. Emellett ingyenes egész napos kísérőprogramok (lovas szekér, népi játszótér, kézműves foglalkozás, ugrálóvár, kalandpark) várják az egész családot. Ebben az évben újdonság a nyári színjátszó tábor, melyet két turnusban rendeznek meg: július 2. és 6., valamint 9. és 13. között.

644_varjatekok03Fotó: szeged.hu

Az idei felnőtt előadások között Neil Simon: Furcsa pár c. világsikerű darabjának női változata mellett láthatunk kétszemélyes rendhagyó produkciót a párkapcsolati buktatókról, Gáspár Andrással és Kádek Henyvel a főszerepben, Mondod-e még a szót, szeretlek? címmel. A Szegedi Várjátékok saját bemutatója lesz a Peleskei nótárius c. zenés népszínmű, Ádám Tamás rendezésében, több jól ismert szegedi színésszel a főbb szerepekben. No és persze a tavalyi nagy siker felújítása: az Egy csók és más semmi.

A jegyárak idén is változatlanok!

Részletes program itt.

 

süti beállítások módosítása