Musical készült a Spice Girls dalaiból

Ismét összegyűltek a Spice Girls egykori tagjai kedden Londonban, hogy részt vegyenek a Viva Forever című musical keddi beharangozásán. Az év végén bemutatandó darab az együttes dalaira épül, és a banda öt tagjának barátságáról szól.

Az Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown, Geri Halliwell és Victoria Beckham - becenevükön Baby, Sporty, Scary, Ginger és Posh - alkotta lányegyüttes 75 millió lemezt adott el világszerte a kilencvenes években.

girls Az egy évtizede feloszlott Spice Girls ismét egybegyűlt tagjai elragadónak nevezték a musicalt. "Minden elképzelésünket felülmúlja" - jelentette ki Melanie Chisholm a darabról, amelyet Jennifer Saunders, a Pusszantlak, drágám! című tévésorozat alkotója írt.
Melanie Brown úgy vélte, hogy a szereplők jobban énekelnek, mint annak idején az együttes. Victoria Beckham pedig azt hangsúlyozta, hogy a show egy teljesen új generációval ismerteti meg a Spice Girlsszel összefonódott "girl power"-jelenséget.

A zenés színmű producere Judy Craymer, aki annak idején az ABBA nagy sikerű musicalje, a Mamma Mia fölött is bábáskodott.
A Viva Forevert a londoni Piccadilly Színház tűzi műsorára. A darabot november 27-étől játsszák, a premiert december 11-ére tűzték ki

süti beállítások módosítása