Musical készül Cher életéről

A Twitteren osztotta meg Cher, hogy musical készül életéről dalai felhasználásával.

"Amikor az emberek azt kérdezik tőlem: Meddig fogod még ezt csinálni? A válaszom: Ez olyan, mint megkérdezni Picasso-tól, hogy mikor fogja befejezni a festést? Már eleget festettél. Mindig vannak dolgok, amiket el lehet érni. Az álmaidat hajszolni legalább olyan fontos, mint rendelkezni velük. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok eltűnni. Nem tudom, hogy Montana-ban akarok-e lenni, lovakat tenyészteni, de akarok csinálni valamit, valami fizikait, amikor meghalok."

cher

A popdíva és filmsztár több rövid üzenetben árulta el, hogy a producerek már dolgoznak az életéről szóló zenés darabon, és őt is bevonták az alkotómunkába, hiszen ki ismerhetné jobban a vele történteket, mint ő maga.
Cher azt is megemlítette, hogy még hosszú munka vár rájuk, mielőtt színházba kerül a darab. További részletekről azonban nem számolt be mikroblogos követőinek.

cher2

Cher-ről saját szavaival:

A hatvanas évek Cherjéből mennyi van még benne napjaink Cherjében?

Cher: Nyolcéves korom óta nem változtam semmit.

· Ez jó vagy rossz?

Cher: A személyiségem, az érzéseim, a gondolataim középpontja és a hitem ugyanaz. Bármit csinálsz, bárhova mész, a lényed magja nem változik. Ezt a szüleidtől kapod meg, és magadban hordozod egy életen keresztül.

· Nagyon mélyen és nagyon magasan is járt már életében. Mikor volt a legjobban?

Cher: A 40. születésnapom előtti éjszaka. New Yorkban voltam, a gyermekeim még otthon éltek. Velem volt az akkori barátom, Robert Camiletti is. Albumot vettem fel, filmeket forgattam, turnéra készültem. Nem lehetett volna jobb az életem.

· És mikor volt a legrosszabbul?

Cher: A Believe album felvétele előtt. Mindenki leírt már addigra. Senki sem hitt nekem, és nem hitt bennem. Senki nem tudta elképzelni, hogy sikerülni fog a nagy visszatérés. És tessék, mégis megcsináltam. Bebizonyítottam magamnak és a világnak

· Egy ideje egyedül él. Miért?

Cher: 1998 óta dolgozom egyfolytában. Igaz, volt egy-két randim, de semmi komoly. Ha vége a turnénak, biztos lassítok egy kicsit, mert szükségem van magánéletre. A legutolsó komoly kapcsolatom Richie Sambora volt, a Bon Jovi gitárosa.

· De hát annak 14 éve!

Cher: Pontosan. Hát igen, senki sem viseli el könnyen, hogy Mister Cher legyen.

süti beállítások módosítása