Díjazzák a legjobb humoristákat

Az idén másodszor rendezték meg az amerikai Comedy Central díjátadóját, a Comedy Awardsot. A humor művelőinek rangos ünnepén azon színészek, írók, rendezők és humoristák, stand-up comedy előadók munkásságát ismerik el, akik sok vidámságot csempésznek az amerikai polgárok mindennapjaiba. Az exkluzív gálát 2012. július 1-jén 22.20-kor tűzi műsorára a magyar Comedy Central.

 The_Comedy_Awards_510A New York-i Hammersmith Ballroom Színpadán megrendezett esemény nyertesei között volt többek közt Louis C.K. zseniális show-ja, a Louie, továbbá a Városfejlesztési osztály, valamint a sorozat főszereplője, Amy Poehler is.

A „stand-up comedy ikonjának" Robin Williamset választották; a legjobb nevettetőnek járó Johnny Carson-díjat pedig a legendás komikus, Don Rickles vehette át, aki amellett, hogy remek humorista, a Kelly hőseiben is játszott, és ő a Toy Story Krumplifej urának eredeti hangja is.

Rickies - akinek első kiugrási lehetőségét maga Carson adta azzal, hogy nemcsak felléphetett a show-ban, de vendég-műsorvezetőként és előadóként több mint száz alkalommal jelenhetett meg a legendás díszletek között - 55 éve műveli a stand-up comedy műfaját, a fél évszázad alatt számtalan előadónak taposta ki az utat a hírnév felé.

 

mmonline.hu

süti beállítások módosítása